שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אור
    24/01/2009

עשיתי צילום רחם 3 שנים לאחר קיסרי ואמרו לי שיש הדבקויות בשתי החצוצרות ובאחת חלקי. לאחר שנתיים טיפולים ללא הצלחה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ושם הרחם נראה טוב ללא כל ממצא חריג והרופא אמר שהוא מופתע שנאמר לי שיש הידבקויות כי הוא ראה שהנוזל זורם יפה פנימה ולא חוזר..מה שהיה אמור להיות אם היתה חסימה. אני בת 37 ורוצה הריון נוסף הראשון היה טבעי ובקלות. מבקשת לדעת אם הבדיקה של ההיסטרוסקפיה שוללת את החסימה או לפחות נותנת סיכוי יותר טוב להריון ספונטאני. ואם היית מליץ לי על בדיקה נוספת כדי להיות קצת יותר בטוחה לגבי הסיכויים שלי להיכנס להרון טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הודעה של: אור

פרופ' שבח פרידלר
    26/01/2009

בהיסטרוסקופיה לא ניתן לבדוק עבירות בחצוצות. חשד לחסימה בחצוצרות בצילום רחם ניתן לבירור על ידי ביצוע לפרוסקופיה אבחנתית שתקבע חד משמעית את מצבך וסיכוייך להרות.כמובן שאם החצוצרות חסומות הטיפול שיעזור לך להרות הוא הפריה חוץ גופית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו