הריונות כושלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריונות כושלים
    שמרית
    26/01/2009

שלום, אני בת 25 ונשואה כ-3 שנים. לפני כשנה וחצי בשבוע 8 עברתי גרידה בשל חוסר דופק בעובר . לפני כחצי שנה, בשבוע 24 עברתי לידה של עובר מת שוב בשל חוסר דופק. בבדיקות שנערכו בנתיחת העובר נמצא עובר שהיה בריא, בשלייה נמצאו גושי דם שחסמו את המעבר ממני לעובר (נמצאו יותר בצד שלי לשלייה). בבדיקות לקרישיות יתר נמצא שאין לי בעית קרישה בדם וכך גם בבדיקות גנטיות לקרישיות התוצאה היא שלילית. אני חסרת אונים, המליצו לי בהריון הבא לקחת זריקות לדילול דם למרות התוצאות השליליות. אשמח לשמוע אם יש מקרים נוספים ודומים שעברו בהצלחה והאם יש עוד בדיקות שמומלץ לעשות. תודה רבה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריונות כושלים

הוספת תגובה

• הודעה של: שמרית

פרופ' שבח פרידלר
    26/01/2009

נראה כי עברת עיבוד להפלות חוזרות. את כולה לבחוקר לקחת קלקסן בהריון הבא או לא- קשה לנבא את התוצאה- בכל מקרה כדאי להרות שוב- גם ללא טיפול עדין יש סיכוי סביר להריון ולידה מוצלחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו