דימום חודשי שמתחיל ככתמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום חודשי שמתחיל ככתמים
    אורה
    04/02/2009

שלום רב, אני בת 34 ואמא לילד בן 4.5 שנולד מהריון מתוכנן שנקלט מהר מאוד (בנסיון הראשון). לאחרונה אני ובן זוגי מנסים להרות שוב כ-5 חודשים ללא הצלחה. הדימום החודשי שלי בשנה האחרונה לערך מתחיל ככתמים חומים אדומים הנמשכים יומיים עד לתחילת הדימום ה"אמיתי" שמצריך פדים, הדימום עצמו קצר (כיומיים) ולאחר מכן שוב כתמים אדומים חומים במשך יומיים, הבנתי שישנה אפשרות של ירידה ברמת הפרוגסטרון אצלי. ורציתי לשאול האם זה מה שמקשה עליי להרות? האם חלון ההזדמנויות שלי כבר מצומצם מפאת הגיל וכדאי כבר לפנות לבירור ובדיקות? או שיש טעם להמשיך לנסות להרות ללא בדיקות.... בתודה מראש אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין דבר נוסף

אורה
    04/02/2009

ההריון הראשון היה מתוכנן וטבעי ללא התערבות כלשהיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    04/02/2009

הכתמות כמו שאת מתארת שנמשכות יומיים בלבד לפני הווסת הן ממצא שכיח מאד בנשים רבות גם ללא בעיות פוריות. בדר'כ כאשר יש ירידה מוקדמת מדי ברמות הפרוגסטרון, הדימומים נמשכים זמן רב יותר.
    בכל מקרה, כדי להסיר דאגה, רצוי לפנות לרו]פא נשים כדי לבצע בדיקות ראשוניות לשני בני הזוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו