טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
אני בת 34 ואמא לילד בן 4.5 שנולד מהריון מתוכנן שנקלט מהר מאוד (בנסיון הראשון).
לאחרונה אני ובן זוגי מנסים להרות שוב כ-5 חודשים ללא הצלחה.
הדימום החודשי שלי בשנה האחרונה לערך מתחיל ככתמים חומים אדומים הנמשכים יומיים עד לתחילת הדימום ה"אמיתי" שמצריך פדים, הדימום עצמו קצר (כיומיים) ולאחר מכן שוב כתמים אדומים חומים במשך יומיים, הבנתי שישנה אפשרות של ירידה ברמת הפרוגסטרון אצלי.
ורציתי לשאול האם זה מה שמקשה עליי להרות?
האם חלון ההזדמנויות שלי כבר מצומצם מפאת הגיל וכדאי כבר לפנות לבירור ובדיקות?
או שיש טעם להמשיך לנסות להרות ללא בדיקות....
בתודה מראש
אורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכתמות כמו שאת מתארת שנמשכות יומיים בלבד לפני הווסת הן ממצא שכיח מאד בנשים רבות גם ללא בעיות פוריות. בדר'כ כאשר יש ירידה מוקדמת מדי ברמות הפרוגסטרון, הדימומים נמשכים זמן רב יותר. בכל מקרה, כדי להסיר דאגה, רצוי לפנות לרו]פא נשים כדי לבצע בדיקות ראשוניות לשני בני הזוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר