עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    קרן
    06/02/2009

שלום רב יש לי חברה שיש לה 2 ילדים היא עברה ניתוח קיסרי עם הילד האחרון הכל עבר חלק ומאז מסתבר שכל הרחם התמלאה הדבקויות שאפילו בצילום רחם לא הצליחו לראות את מבנה הרחם ואז היא עשתה איסטרוסקופיה ניתוחית ניסו למצאו רירית רחם ולא מצאו וגם המקומות שלא היו עם רירית נהיו עם הדבקויות ומאז אין לה מחזור מנובמבר. רשום לה בתוצאות של הניתוח חשש לסינדרום אשרמן אין לי מושג מה זה אומר. כשהיא צלצלה לרופאה שלה ואמרה שהיא לא מקבלת מחזור וגם אין הריון מאז היא אמרה שאין מה לעשות האם זה נכון? ואם יש מה לעשות אני מבקשת עזרה כי היא ממש בדיכאון אלפי תודות ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    06/02/2009

סינדרום אשרמן - הידבקויות בחלל הרחם, יכול בהחלט להפריע לכניסה להריון מכיוון שהוא פוגע ברירית הרחם ומפריע להשרשת העובר. במקרה כזה ניתן לנסות להפריד את ההידבקויות באמצעות היסטרוסקופיה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

קרן
    08/02/2009

מה קורה אם גם הניתוח השני לא עוזר זה אומר שהיא לא יכולה להכנס להריון בחיים יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    11/02/2009

לכל בעיה יש פיתרון. מציע להתקדם שלב שלב....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו