איחור במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור
    סיון
    10/02/2009

אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר שנה וחצי יש לי מחזור סדיר כל 28 יום בשלוש חודשים האחרונים המחזור מאחר לי כמעט בשבוע ומגיע עם תופעות של מגרנות הקאות כאבים חזקים בבטןסחרחורות וכאבים ברגלים למה זה קורה ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    11/02/2009

הייתי ממליץ להיבדק כולל US כדי לשלול גורמים מסויימים שיכולים להיות קשורים - נגעים ברחם/שחלות, אנדומטריוזיס וכו'. יחד עם זאת יש לזכור כי התופעות הנ'ל אינן קשורות בהכרח לבעיות פוריות. נשים רבות סובלות מתופעות דומות בזמן מחזור שמגיבות לטיפול סימפטומטי בזמן הווסת או חטיפול בגלולות למניעת הריון (מה שלא רלוונטי במקרה שלך...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

סיון
    12/02/2009

תודה על התשובה ... ברצוני לומר שעברתי צילום רחם והכול תקין כולל בדיקות דם שתקינות בדיקת זרע תקין . והכאבים שתיארתי שכולל הקאות וסחרחורות התחילו רק לפני שלושה חודשים לפני זה לא סבלתי בכאבים במחזור ולא היו לי איחורים האם יש קשר לזה שהגוף רוצה להיקלט להריון ובסוף לא ניקלט ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו