טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני בת 29 נשואה ומנסה חצי שנה להיכנס להריון לקחתי בעבר גלולות יסמין וגלולה שאחרי ואין לי ווסת טבעי רק עם כדורים והרופא נשים נתן לי כדורים ששמם ארגוסטן כמו ג'ל לחמישה ימים ולקחתי אחד וזה עשה לי תופעות לוואי ארגסט זה בסדר? ונתן לי איקמונטין לביוץ השאלה האם אפשר בעזרת דיקור סיני להיקלט? ואם אני ייקח ארגסט ואת הכדור לביוץ זה בסדר? אני חוששת שאני לא צריכה הפרייה תודה אשמח לקבל תשובה ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם אין לך וסת ספונטנית סימן שאין לך ביוץ. כדאי לברר למה. בהתאם לתת תרופות לגרימת ביוץ- למשל איקקלומין. אינני מומחה ברפואה סינית, שמעתי שלסינים זה עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד