הריון כימי אחרי הפלה- זקוקה להכוונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון כימי אחרי הפלה- זקוקה להכוונה
    אנונימית
    13/02/2009

שלום, לפני כארבעה חודשים עברתי גרידה בשבוע 9 לאחר שלא נצפה דופק. לפני כשבוע ביצעתי בדיקות ביתיות שהראו תשובה חיובית, אך לצערי קיבלתי מחזור חזק וכואב, כפי שאני מבינה זהו הריון כימי. אציין כי לפני כשבוע וחצי הופניתי על ידי הרופאה לבדיקת דם על מנת לבדוק שאני אכן מבייצת היות ואורך המחזור שלי נע על 40 יום ומעל. רמות הפרוגסטרון האסטידורל וה-LH העידו על ערכי הריון. (הבדיקות הללו נערכו לפני שביצעתי את הבדיקות הביתיות). האם עלי לחשוש שיש בעיה? מתי ניתן להמשיך ולנסות שוב? מה הבדיקות שכדאי לבקש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: אנונימית

פרופ' שבח פרידלר
    13/02/2009

אני מבין שההריון היה ספונטני- ולכן אתם זןג פורה. אם הוסת לא סדירה ניתן לבצע מעקב ביוץ כדי לכוון את קיום היחסים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן ספונטני, אך עדיין מדובר בשתי הפ

אנונימית
    13/02/2009

בשתי הפלות... אנחנו די מודאגים. האם יש ממה? האם ניתן להמשיך לנסות מיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אנונימית

פרופ' שבח פרידלר
    14/02/2009

אין סיבה נראיצ לעין- אם נבדקת אצל רופא נשים אינני רואה למה לא לנסות להרות שוב. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו