מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון כימי אחרי הפלה- זקוקה להכוונהאנונימית13/02/2009
שלום, לפני כארבעה חודשים עברתי גרידה בשבוע 9 לאחר שלא נצפה דופק. לפני כשבוע ביצעתי בדיקות ביתיות שהראו תשובה חיובית, אך לצערי קיבלתי מחזור חזק וכואב, כפי שאני מבינה זהו הריון כימי. אציין כי לפני כשבוע וחצי הופניתי על ידי הרופאה לבדיקת דם על מנת לבדוק שאני אכן מבייצת היות ואורך המחזור שלי נע על 40 יום ומעל. רמות הפרוגסטרון האסטידורל וה-LH העידו על ערכי הריון. (הבדיקות הללו נערכו לפני שביצעתי את הבדיקות הביתיות). האם עלי לחשוש שיש בעיה? מתי ניתן להמשיך ולנסות שוב? מה הבדיקות שכדאי לבקש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אנונימית
פרופ' שבח פרידלר13/02/2009אני מבין שההריון היה ספונטני- ולכן אתם זןג פורה. אם הוסת לא סדירה ניתן לבצע מעקב ביוץ כדי לכוון את קיום היחסים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן ספונטני, אך עדיין מדובר בשתי הפ
אנונימית13/02/2009בשתי הפלות... אנחנו די מודאגים. האם יש ממה? האם ניתן להמשיך לנסות מיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: אנונימית
פרופ' שבח פרידלר14/02/2009אין סיבה נראיצ לעין- אם נבדקת אצל רופא נשים אינני רואה למה לא לנסות להרות שוב. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)