הריון???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון???
    רוני
    14/02/2009

שלום רב, אני לאחר 2 הפלות שהסתיימו בגרידה והריון תקיון באמצע (הסתיים בקיסרי). מאז ההפלה האחרונה לא מצליחה להרות ותקופה ארוכה שהמחזור לא היה סדיר (8 חודשים מההפלה). התחלתי בירור פוריות אצל מומחה פוריות וגיליתי שיש לי FSH גבוה (15) אבל אני מבייצת (לפחות בחודש האחרון). החודש החלו דימומים ביום 26 למחזור (כמו בחודש הקודם) והנחתי כי המדובר במחזור (זה היה ב- 7.2) הדימום היה לא חזק במיוחד ונמשך יומיים ולאחר מכן דימום חום חלש. בבדיקה ב- 9.2 - פרוגסטרון - 5 ואסטרדיול 152 (בשונה מיום 20 למחזור קודם בו פרוגסטרון=76 ו- E2=650). היות וקבוע לי תור למחר לצילום רחם - בגלל תחושת בטן החלטתי לבצע בדיקת הריון על מנת לשלול בוודאות הריון (למקרה שהדימום אינו וסת) ובאופן מפתיע מאד הופיע בבדיקה הביתית פס חלש מאד אבל פס. מה זה אומר? האם ניתן לבצע את בדיקת צילום הרחם שנקבעה? האם לבצע בדיקת דם לבטא? האם - US? האם זה הריון כימי ?(אם למעשה מדובר בהריון מחודש קודם שכן החודש לא קיימתי יחסים מאז תחילת הדימוםהרי שאני אמורה להיות בסוף שבוע חמישי - האם יתכן הריון עם הערכים הנמוכים של ה- E2 והפרוג'?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון???

הוספת תגובה

• הודעה של: רוני

פרופ' שבח פרידלר
    16/02/2009

כדאי לבצע בדיקת דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו