מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    עדי
    18/02/2009

אני לקחתי איקקלומין מיום שלישי לוסת שני כדורים ליום יחד עם פרוגינובה. היום יום מחזור 12 אין זקיקים אבל בבדיקת דם: E-2 1185 pmol\l progesteron=7 nmol\l איך יתכן?האם הפרוגסטרון לא מראה כגרע שיש ביוץ? להספיד את החודש? איך קורה דבר כזה?אני מבייצת ללא איקלומין אז יכול להיות שהוא שיבש הכל? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• תוספת חשובה

עדי
    18/02/2009

אין מצב שפיספסתי ביוץ כי כל יום אני עושה מעקב החל מיום שביעי לוסת ואין שינוי בגודל הזקיקים-קטנים מ-10 מ"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    18/02/2009

רמת הפרוגסטרון מאד גבולית כך שלא בטוח שהיה ביוץ. יש לחזור על בדיקת הדם - במידה והיה ביוץ רמת הפרוגסטרון תעלה, במידה ולא - היא תישאר אותו דבר או תרד.
    לגבי רמת ה E2 הגבוהה - יכול להיות שזה בגלל הפרוגינובה, ללא קשר לביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: עדי

פרופ' שבח פרידלר
    19/02/2009

יתכן לא לבייץ תחת איקקלומין. בכל מקרה הביוץ הצפוי הינו כשבוע לאחר הכדור האחרון ולכן מוקדם מידי להחליט. הפרוגסטרון מעט גבוה- אינני יודע לקבוע מאיזה סיבה והאם זו תופעה קבועה אצלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו