מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לאחר לידה שקטהשירה19/02/2009
שלום רב, לאחר לידה שקטה בשבוע מאוד מתקדם לפני חודשיים, אני מחכה בקוצר רוח למחזור כדי לנסות שוב להרות. בריאותי הנפשית והפיזית טובה מאוד למרות הטראומה שעברתי. להריון הקודם נכנסתי בעזרת איקקלומין לאחר שלא היה לי ביוץ במשך מספר חודשים מהפסקת הגלולות. רציתי להתייעץ כמה זמן כדאי לתת לגוף לחזור לעצמו אחרי לידה לפני שמנסים שוב הורמונים? אני כבר לא יכולה לחכות, מפחדת שאולי אין טעם לחכות ואני סתם מבזבזת זמן יקר. האם יש דברים שניתן לבדוק כדי לוודא שאני בכיוון הנכון לקראת קבלת מחזור בקרוב? (עשיתי בדיקות דם שגרתיות ובדיקה אצל רופא אחרי 6 שבועות) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי20/02/2009השלב הראשון והחשוב ביותר הוא לברר את סיבת הבעיה בהריון הקודם כדי לבדוק האם יש טיפול כלשהוא שניתן לתת כדי למנוע אירוע חוזר כנ'ל.
בעיקרון אם היה מחזור לא סדיר לפני ההריון, יש סיכוי סביר שהוא יחזור להיות לא סדיר גם אח'כ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההריון היה תקין
שירה20/02/2009תודה על התשובה. לאחר הבדיקות, כולל קרישיות, נמצא כי העובר מת פשוט מהפסקת דופק. השאלה כמה זמן כדאי לתת לגוף להסתדר אחרי הלידה כדי להשתמש באמצעים כמו איקקלומין להרות שוב. האם כדאי להמתין יותר מחודשיים-שלושה? הקושי שלי כרגע הוא יותר נפשי. בעברי הרחוק המחזור היה סדיר, אחרי הפסקת הגלולות (לפני ההריון הקודם) לא הצלחתי לבייץ. תודה רבה על תשובתך לעניין זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על תשובתכם
שירה27/02/2009כמה זמן הייתם נותנים לחכות אחרי לידה לסידור המחזור לפני לקיחת הורמונים (פרימולט-נור ואיקקלומין). כנראה שלא היה לי ביוץ והלידה היתה לפני יותר מחודשיים. קשה לי לחכות עוד. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה שבוע 12
אורטל12/10/2009שלום לך אני עברתי הפלה לפני 3 שבועות בשבוע 12 לעובר לא היה דופק לאחר אוחטרסאנד נאמר שהרירית עדיין עבה ויש קרישי דם ברחם לאחר מתן כדורי מטרגין ל 4 ימים ( לא היתה להם שום השפעה ) חזרתי לאוטלטרסאונד נוסף שבה לא ניצפה קרישי דם עכשיו מחכה בקוצר רוח למחזור שיגיע ושהכל יהיה בסדר לנסות שוב לרוב רצוי לחכות מחזור אחד ולהיקלט שוב ובמידה ולא קורה במחזור הראשון לא קרה כלום יבוא מחזור נוסף ואחריו הריון ב"ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)