דואגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואגת
    עדי
    21/02/2009

ד"ר שלום.מצטערת שאני פונה שוב.הרופא שלי בקופ"ח לא מספק תשובות ברורות אני מבייצת טבעי כל חודש.החודש תכננתי הזרעה. התחלתי לקחת החל מיום שלישי למחזור 2 כדורי איקקלומין ומהיום השישי גם שני כדורי פרוגינובה. התחלתי מעקב זקיקים ובדיקות דם החל מיום שביעי למחזור כאשר בזקיקים לא נצפו זקיקים גדולים מ-10 מ"מ אפילו עד יום מחזור 12 ובבדיקות דם: יום מחזור 10 פרוגסטרון:4.9 nmol אסטרדיול 955pmol יום מחזור 12 פרוגסטרון 7nmol אסטרדיול 1185pmol 1)איך יתכן פרוגסטרון כזה גבוה ולא נצפו זקיקים? 2)האם יתכן ביוץ ללא זקיקים כלל?האם זה מצב שיכול לקרות? 3)האם יכול להיות שהפרוגינובה שיבש את הביוץ? 4)אחרון.האם זה מצב שיחלוף או שנגרם נזק בלתי הפיך? לציין שאני מבייצת טבעי גם ללא כדורים! תודה רבה רבה.אני מעט דואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת

הוספת תגובה

• הודעה של: עדי

פרופ' שבח פרידלר
    21/02/2009

נראה לי האיקקלומין לא מתאים לך. אם יש ביוץ תקין בשביל מה את לוקחת כדורים? אם את לוקחת פרוגינובה אז בדיקות הדם ממילא מיותרות כי הבדיקה לא מספרת על התגובה השחלתית כי היא מושפעת מן הכדורים שלקחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו