ivig כטיפול להפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ivig כטיפול להפלות חוזרות
    אורנה
    01/03/2009

עברתי 3 הפלות שבהן העובר בפסיק להתפתח בשבוע 5-6, הריון אחרון תאומים סך הכול 4 עוברים שלא התפתחו. בתהליך ברור הפלות עשיתי בדיקת HLA ו הצלבה. התוצאות היו התאמה בָ*3A ולא היו לי נוגדנים לבעלי. אני יודעת שההתאמה גבולית אולם אני בת 43 וחצי ואין לי זמן לעוד הפלות. קופת חולים לא מאשרת את החיסון והוא יעלה לי כ12000ש. הרופא שלי ממליץ ליתר ביטחון רציתי חוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ivig כטיפול להפלות חוזרות

הוספת תגובה

• נ.ב אין ילדים

אורנה
    01/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אורנה

פרופ' שבח פרידלר
    02/03/2009

לא הייתי עושה שום חיסון. אין בספרות הוכחבה ןדאית על יעלות הטיפול הזה ולמען האמת די יורדים ממנו לאחרונה. אם את בת 43 סיכוייך להפיל גבוהים על רקע הגיל שלך ולצערי גם להשפעת הגיל טרם נמצאה תרופה. אולי ניתן להתנחם בעובדה שאת עדיין מצליחה להרות וקיים סיכוי סביר שאחד ההריונות העתידיים שלך כן יצליח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו