טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם
אני בת 40 החודש , ומזה שנה וחצי מנסה להכנס להריון כאשר בערך כל חצי שנה עברתי הפלה (3 עד עכשיו ומקווה שזהו).
יש לי 3 ילדים בבית ואני מאד רוצה עוד אחד והלוואי עוד שניים.
שאלותי:
האם לאחר 3 הפלות אין מניעה בנסיונות נוספים?
האם FSH בין 9-12 בהכרח מודיע על ביציות בעיתיות?
מה הסיכוי שלי? האם להמשיך ולקוות ?
אודה לכם על תשובותיכם
יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתם זוג פורה כי את מצליחה להרות כל חצי שנה למרות גילך. אמנם אחוז משמעותי של הביציות אינו תקין בגיל 40 ומעלה, אך עדיין קיים סיכוי סביר שיווצר הריון שיחזיק מעמד. רמת ה-FSH מעידה על הרזרבה השחלתית ואינה בדיקה לטיב הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד