הפלה טבעית - האם הכרחי גרידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה טבעית - האם הכרחי גרידה?
    נורית עופר
    04/03/2009

שלום לכולם היתה לי הפלה טבעית (שבוע 7) ללא סימני דופק בעובר התחילו לי דימומים שהלכו והתחזקו, קיבלתי מיפרג'ין ל-4 ימים בבית והדימום נחלש. כמה ימים אחרי בבדיקת אולטראסאונד הרחם נראה נקי , אך שתי בדיקות בטא הראו ערכים של 409 ו-3 ימים אחר כך 345. הרופא אמר שזה מצביע על שאריות שליה ברחם. שאלתי: כמה זמן ניתן לחכות (ללא סיכון) בתקווה שהכל יתנקה מעצמו? האם ניתן לעשות עוד משו לפני גרידה? האם ניתן לחכות עד המחזור הבא ? (אם בכלל יגיע..) אני כבר אחרי 2 גרידות ומאד מפחדת מההרדמה. מאד רוצה לדעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: נורית עופר

פרופ' שבח פרידלר
    05/03/2009

ברמות אלה ניתן לחכות ולעקוב אחר המשך הירידה של ערכי הביתא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אין סכנה בהדבקויות ברחם והפרעות

נורית עופר
    05/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: נורית עופר

פרופ' שבח פרידלר
    05/03/2009

סכנות אלה קימות גם אם יבוצע גרידה וגם אם לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו