הפלות חוזרות וקרשיות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות וקרשיות יתר
    בתי
    04/03/2009

שלום רב בת 41 יש לי ילד בן 15 מנישואי הקודמים,את בעיות הקרשיות גילו לאחר 3 הפלות בשבוע 8 עברתי ברור אצל רופא לקרישיות יתר והומלץ על קלקסן 60 בפעם האחרונה ועל לקיחת אספרין קבוע . יש לי תגובה נמוכה לפרוטאין C אקטיבי ובתבחין פרוטאין ב גלובלי תקינה בבדיקה גנטית של מוטצית LEDEN על פקטור V עברתי היסטרסקופיה שהיתה תקינה ,עשיתי בדיקת שתן ויצאה לי שאני בהריון אני בלחץ היסטרי אני מאד חרדה מלעבור הפלה נוספת החלטתי הפעם לא לקחת זריקות ואספירין רציתי לדעת האם בכלל יש להריון כזה להצליח ללא הזריקות? האם קרשיות יתר היא לכל החיים? אודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות וקרשיות יתר

הוספת תגובה

• הודעה של: בתי

פרופ' שבח פרידלר
    05/03/2009

הפרעות במערכת הקרישה הן גנטיות ולכל החיים. המשמעות הקלינית שלכם וריאבילית- הן אינן שוללות הריון ולידה תקינים- כמו שעברת לפני 15 שנה. יחד עם זאת אם היועץ ההמטלוגי הציע נטילת טיפול מונע - למה לא לקחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו