טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב
בת 41 יש לי ילד בן 15 מנישואי הקודמים,את בעיות הקרשיות גילו לאחר 3 הפלות בשבוע 8 עברתי ברור אצל רופא לקרישיות יתר והומלץ על קלקסן 60 בפעם האחרונה ועל לקיחת אספרין קבוע . יש לי תגובה נמוכה לפרוטאין C אקטיבי ובתבחין פרוטאין ב גלובלי תקינה בבדיקה גנטית של מוטצית LEDEN על פקטור V עברתי היסטרסקופיה שהיתה תקינה ,עשיתי בדיקת שתן ויצאה לי שאני בהריון אני בלחץ היסטרי אני מאד חרדה מלעבור הפלה נוספת החלטתי הפעם לא לקחת זריקות ואספירין רציתי לדעת האם בכלל יש להריון כזה להצליח ללא הזריקות? האם קרשיות יתר היא לכל החיים? אודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הפרעות במערכת הקרישה הן גנטיות ולכל החיים. המשמעות הקלינית שלכם וריאבילית- הן אינן שוללות הריון ולידה תקינים- כמו שעברת לפני 15 שנה. יחד עם זאת אם היועץ ההמטלוגי הציע נטילת טיפול מונע - למה לא לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד