3 הפלות רצופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 הפלות רצופות
    יהודית
    06/03/2009

שלום שמי יהודית אני בת 27 לפני יומיים עברתי הפלה בציטוטק (לא היה דופק שבוע 9) זה כבר הפלה נידחית ה - 3 שלי במשך שנה לאחר שבהריון האחרון הורו לי לשתות מיקרופירין 75 +אוטרוגסטן 100 עשיתי כבר בדיקות לקרישיות דם ההמטולוג+ גניקולוג אמרו שהכל תקין בנוסף ביצעתי אולטרסאונד תלת מימד של הרחם כי נאמר לי שיש לי רחם דו קרני , בוצע לי גם היסטרוסקופיה ניתוחית כשהתברר שהרחם דוקרני היה בעצם מחיצה ברחם שהוצאה בהיסטרוסקופיה אני רוצה לציין שאני בגיל 21 ילדתי בת שכיום בת 5 ומאז לא הצלחתי שוב להיכנס להריון עוד פעם לאחר כל הבדיקות שעשיתי חשבתי שהפעם ההריון יתפוס מאוד התאכזבתי , רופא נשים שלי אמר לי שכרגע הדבר היחיד לעשות הוא המשך טיפול במרפאה להפלות חוזרות בתל השומר , כולם אופטימים בגלל גילי הצעיר וגם העובדה שאני כבר אמא לילדה אחת אבל אני בחרדה מאוד גדולה שלא אוכל להיות שוב אמא , הודה לך עם תגיד לי מה לדעתך אני צריכה לעשות ועם יש אור בקצה המנהרה תודה מראש יהודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 הפלות רצופות

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    06/03/2009

אכן יש בהחלט סיבה לאופטימיות לאור הגיל הצעיר וההסטוריה של לידה בעבר.
    מחיצה ברחם יכולה בהחלט להוות סיבה להפלות חוזרות. הייתי מציע בשלב ראשון לבצע צילום רחם ו/או היסטרוסקופיה חוזרת כדי לוודא שאכן כל מחיצה הוסרה ולא נוצרו הידבקויות בחלל הרחם בעקבות הפעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו