מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    פולי
    10/03/2009

עשיתי א"ס ראשון בשבוע 6+4 ועדיין לא היה עובר או דופק רק שק הריון ובתוכו שק חלמון . נקבע לי א"ס נוסף ליום חמישי הקרוב(אהיה 7+4) אני במקביל לוקחת תמיכה נרתיקית של אנדומטרין 100 מ"ג עוד מלפני האיחור במחזור (2 טבליות בבוקר ו- 2 בערב) בשל רמת פרוגסטרון לא גבוהה מספיק. רציתי לדעת: במידה וההריון לא מתפתח כמו שצריך, האם בגלל האנדומטרין לא יכול להתחיל תהליך של הפלה טבעית(בעצם בגלל רמת ההורמונים שנשמרת גבוהה יחסית בצורה מלאכותית)? ובנוסף רציתי לדעת מהם המקרים בהם יש צורך בגרידה? כי אני מבינה שלרוב הגוף מזהה שההריון אינו תקין ופולט אותו בעצמו(זה גם קרה לי לפני 9 חודשים. עברתי הפלה טבעית מלאה בסוף שבוע 8 אגב, לאחר שראו עובר ודופק). תודה רבה פולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• הודעה של: פולי

פרופ' שבח פרידלר
    10/03/2009

האנדומטרין יכול לעכב הפלה טבעית. ביצוע שאיבת תוכן רחמי הוא נושא לדיון עם הרופא המטפל שלך .. מקוה שהריונך יתגלה כתקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו