כאבים אחרי הזרעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי הזרעה
    doll4
    10/03/2009

אני כבר 9 ימים אחרי הזרעה, קבלתי איקקלומין 3 מהיום מהיום הרביעי של המחזור. היה לי ביוץ לפני8 ימים. בד"כ אני חשה את הכאבים של הביוץ במדוייק ואחר כך הכאבים חולפים לחלוטין. גם הפעם היה לי ביוץ עם הכאבים הרגילים אבל מאז עברו 9 ימים ועדיין הבטן שלי נפוחה ואני חשה מיחושים שונים בבטן בעיקר דקירות בצד שמאל של הבטן. האם זה נורמאלי? האם יש לי צורך לדאוג? (ראוי לציין שזה הפעם הראשונה שלקחתי 3 איקקלומין ביום עד כה זה היה רק 2 ביום) אודה לך על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי הזרעה

הוספת תגובה

• מקווה בשבילך שאולי זה סימן טוב (-:

פולי
    10/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: doll4

פרופ' שבח פרידלר
    10/03/2009

מקור הכאבים יכול להיות מכמה גורמים. אם הכאב לא חלף עדיף להבדק בעיקר לשלול דלקת לאחר הזרעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: doll4

פרופ' שבח פרידלר
    10/03/2009

מקור הכאבים יכול להיות מכמה גורמים. אם הכאב לא חלף עדיף להבדק בעיקר לשלול דלקת לאחר הזרעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו