שלום לך פרופ' שבח פרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך פרופ' שבח פרי
    אווה
    10/03/2009

יש לי כמה שאלות לשאול אותך אני עברתי 2 הפלות אחת בשבוע 8 לעובר לא ניצפה דופק והשני בשבוע 7.3 שק ללא עובר הלכתי לרפואה המטפל בפוריות עשיתי את כול הבדיקות פרופיל אורמונלי, קרשיות יתר , קריוטיפ , ועוד הרבה בדיקות לא נימצא בעיה של הטרומבופיליה והכול יצאה תקין הרופא אמר לי שאני ינסה שוב להיכנס להריון והוא יתן לי טיפול לחיזוק ההריון 1 . האם הטיפול הזה יעזור ? 2. באיזה שבוע של ההריון אני אמורה לקבל את הטיפול? 3. ואם הטיפול הזה לא עושה סיבוכים ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לך פרופ' שבח פרי

הוספת תגובה

• הודעה של: אווה

פרופ' שבח פרידלר
    10/03/2009

בעיקרון אין הוכחה שלהריון שלישי לאחר שתי הפלות יש אינדיקציה להתערבות כשלהיא כשאין סיבה ברורה להפלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך שבח פדליר

אווה
    10/03/2009

יש לי כמה שאלות לשאול אותך אני עברתי 2 הפלות אחת בשבוע 8 לעובר לא ניצפה דופק והשני בשבוע 7.3 שק ללא עובר הלכתי לרפואה המטפל בפוריות עשיתי את כול הבדיקות פרופיל אורמונלי, קרשיות יתר , קריוטיפ , ועוד הרבה בדיקות לא נימצא בעיה של הטרומבופיליה והכול יצאה תקין הרופא אמר לי שאני ינסה שוב להיכנס להריון והוא יתן לי טיפול לחיזוק ההריון 1 . האם הטיפול הזה יעזור ? 2. באיזה שבוע של ההריון אני אמורה לקבל את הטיפול? 3. ואם הטיפול הזה לא עושה סיבוכים ??? אני לא הבנתי את התשובה שלך בעיקרון אין הוכחה שלהריון שלישי לאחר שתי הפלות יש אינדיקציה להתערבות כשלהיא כשאין סיבה ברורה להפלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו