מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוש הפלות חוזרותמירי11/03/2009
שלום רב, אני בת 34 ויש לי ילד בן 3.5 מהריון ראשון תקין. בשנתיים האחרנות עברתי שלוש הפלות חוזרות- הראשונה בשבוע 8 - עובר ללא דופק השנייה בשבוע 7- שק הריון ללא עובר השלישית בשבוע 7- שק הריון ללא עובר. בהריון זה לקחתי אספירין ואוטרוגסטן. עשיתי היסטרוסקופיה (תקינה) ובדיקת קרישיות (תקינה). בעלי ואנוכי נשלחנו לבדיקת קריוטיפ ואני נשלחתי לבצע הבדיקות הבאות: fsh, prolactin, progesteron, c reactive protein , נוגדני chlamydia, נוגדני mycoplasma, נוגדני toxoplasmosis, סוכר בצום, tsh, t3, t4, anti-thryroid antibodies, antithyroglobulin, antithyroid peroxiddase antibodies. שאלותינו הן: 1. האם זהו מכלול הבדיקות שעלינו לעבור או שיש בדיקות מומלצות נוספות? 2. בהנחה ואחת מהבדיקות תצאנה לא תקינה, האם יש אופק טיפולי? 3. בהנחה והבדיקות תצאנה תקינות, מה עושים כדי למנוע חלילה הפלה נוספת? תודה רבה וחג שמח, חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי13/03/20091 - הבירור שציינת מספק
2 - תלוי באיזה בדיקה מדובר
3 - ישנם טיפולים אמפיריים ש/אין קונצנזוס לגביהם כמו שילוב של סטרואידים, אספירין במינון נמוך גם במקרים ללא הפרעות קרישה, ותמיכות הורמונליות למיניהן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)