מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר 2 הפלות אלו בדיקות עלי לעשות?מורן12/03/2009
שלום רב ! אני הם לילדה בת 4 . הלידה הייתה בשנת 2004 לידה רגילה ובזמן . ומזה 9 חודשים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון . והכן אני מצליחה להיכנס להריון, אך בפעם הראשונה לעובר לא היה דופק מהתחלה ובנוסף היה הפרש של 4 שבועת בין השבוע שהייתי צריכה להיות בפעול לשבוע שרואים לפי הבדיקה של האולטראסאונד. ולכן עברתי גרידה 22.10.08. ועכשיו נכנסתי להריון שנית . ובבדיקה אולטראסאונד הראשונה היה דופק .אך עדיין יש הפרש של שבועיים בן השבוע שאני צריכה להיות לשובע שרואים ועכשיו ניפסק הדופק . ואני צריכה לעשות גרידה שנית . לכן השאלה שלי אלו בדיקות אלי לעשות כדי לראות מה הבעיה ? באיזה מקום ניתן לעשות את הבדיקות ? אני אודה לכם על תשובתכם . אני ממש בדיכאון מהמצב . ואינני רוצה לחוות את זה פעם שלישית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי13/03/200920% מההריונות מפסיקים להתפתח בשלבים המוקדמים, בדר'כ בגלל שהעובר עצמו איננו תקין וזוהי דרכו של הטבע לעשות את הסלקציה שלו כדי למנוע מחלות/מומים מיותרים.
עקרונית - לאשה שכבר ילדה בעבר לאחר הריון תקין מקובל לבצע בירור רק לאחר הפלה שלישית ברציפות, מכיוון שהסטטיסטיקה מראה סיכויים מצויינים להריון תקין גם לאחר 2 הפלות. בכל מקרה - במידה והוחלט בכ'ז לבדוק, ההמלצות הן:
- לקיחת הסטוריה רפואית מפורטת ובדיקה גופנית כולל אולטראסאונד
- צילום רחם
- בירור גנטי לשני בני הזוג
- בדיקות מעבדה הכוללות זיהומים למיניהם, בעיות אוטואימוניות (במערכת החיסונית של הגוף), בעיות הורמונליות, נטיה לקרישיות יתר של הדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)