חצי שנה אחרי הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצי שנה אחרי הפלה
    noy4
    15/03/2009

אני כמעט בת 42,(אמא לארבעה ) בכל הריון אני נוטלת איקקלומין ומבצעת הזרעה. משהחלטתי עם בעלי לנסות להביא עוד ילד ידענו שהגיל מעט יקשה אך להפתעתנו נקלטתי להריון בחודש ספטמבר בהזרעה ראשונה. ראוי לציין שגם ההריון השני והשלישי שלי היה במכה ראשונה. בשבוע 10 היתה לי הפלה (ללא גרידה עם ציטוטק) וממש התבאסתי. לאחר ההפלה חכיתי כחודשיים והתחלנו שוב, עד כה 2 הזרעות ללא הצלחה. ראוי לציין שאחרי ההפלה עשיתי היסטטוסקופיה שיצאה תקינה לחלוטין. לפני שנכנסתי להריון בחודש יולי עשיתי תמונה הורמונאלית שהיתה תקינה לחלוטין. רציתי לשאול אתכם האם יש מצב שההפלה פגעה בכל זאת בגוף באיזה שהוא אופן שמפריע לי להכנס להריון? האם יש צורך לעשות פעם נוספת תמונה הורמונלית האם יכול משהו להשתנות בעקבות ההפלה שעברתי? האם הפרייה מלאה תגדיל את הסיכויים שלי להכנס להריון בגילי? אודה על תשובתך, אני ממש על הפנים, קבלתי היום את המחזור ואני ממש מיואשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצי שנה אחרי הפלה

הוספת תגובה

• הודעה של: noy4

פרופ' שבח פרידלר
    15/03/2009

מאד לא סביר- סביר יותר שלאחר שה"טבע" פינק אתכם בכושר פוריות מצוין הציפיות שלך גבוהות מהמצופה בגילך בממוצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו