מוטרדת מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת מאד
    פולי
    16/03/2009

אני בת 38 ו-3 חודשים. התחלנו לנסות להיכנס להריון ראשון באוגוסט 2007. מייד לאחר הפסקת גלולות נכנסתי להריון הראשון שהתברר כהריון כימי. לאחר מכן ניסינו להכנס להריון ספונטני כחצי שנה עד שהבנו שאולי באמת יש בעייה ופנינו לרופא נשים במרץ 2008. מחזור ראשון של איקאקלומין הסתיים בהריון ששרד עד סוף שבוע 7 אבל בשל דימום הלכתי לא"ס והסתבר שיש אמנם עובר ודופק אך שק חלמון נראה מוגדל וגודל העובר תאם שבוע פחות והורפא אמר שיש סיכויים שההריון לא תקין ואכן עוד באותו יום התחיל דימום מאסיבי והפלה טבעית שלמה ללא סיבוכים. לאחר ההפלה חיכינו חודש ואז התחלנו עם עוד 2 מחזורי איקאקלוין שהניבו רירית יפה מאד(10-11 ממ) וזקיקים יפים אך לא היתה קליטה של הריון ואז בנובמבר החלטנו לפנות למומחה פוריות שאבחן שרמת הפרוג' שלי נמוכה. לאחר חודשיים של מחזור טבעי עם הזרעה רק בחודש אחד, ולאחר שלא נקלטנו עברנו לטיפול בפיוריגון +הזרעה שהחל ב- 23/1/09 + תמיכה של אנדומטרין עוד טרם האיחור במחזור. נקלטתי והבטא שאמנם קירטעה קצת בהכפלה הראשונה, הכפילה את עצמה לאחר מכן פעמיים בערכים תקינים לשבוע ההריון. לצערי בא"ס לקביעת גיל ההריון(שבוע 6+4) נצפה רק שק הריון ושק חלמון אך ללא עובר ושבוע לאחר מכן נצפה רק שק הריון. עכשו אנחנו מחכים שההריון ייפול לבד ואם לא אקח ציטוטק. לאחר הריון כימי ו-2 הפלות בשבוע 7-8, האם יש סיכוי להיכנס להריון תקין? איך זה שיש השתרשות של שק ברחם אבל לא מתפתח עובר כמו שצריך? האם יכול להיות ששבשתי ההפלות היה בעיות כרומ' בעובר? ואם כן, האם יש לזה פתרון? יש לציין שהרזרבה השחלתית שלי עומדת על 8.4-8.7 כל הזמן ועשיתי גם צילום רחם שיצא תקין לחלוטין אני כבר די מיואשת והבנתי גם שכדי לעשות בירור קרישיות צריך לחכות 3 חודשים לאחר סיום ההריון..השעון שלי מתקתק כבר במרץ יש לך המלצות עבורי? אני ממש מיואשת . האם להמשיך לנסות להיכנס להריון למרות הכשלונות או שעדיף קודם לעשות את כל הבדיקות? אגב, הבנתי שיש תופעה נדירה של אי התאמה בין הזרע של הגבר לביצית של האישה ואז אין סיכוי שיתפתח עובר כמו שצריך. מה אחוז המקרים בתופעה הזו? מתנצלת מראש על האורך של המייל ותודה רבה על עזרתכם פולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת מאד

הוספת תגובה

• שאלה דחופה?

חסויה
    03/05/2009

אני מנסה כבר 5 שנים להיכנס להריון למרות שיש לי ברוך השם ילדים בהריון טבעי ורגיל

שאלתי היא למה אני מרגישה את הקליטה של הגוף של הריון ומשום מה אולי לא החזיק מה יכול להיות הדבר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    04/05/2009

מעל גיל 35 יש ירידה משמעותית בפוריות האשה המתבטאת בקושי בכניסה להריון, וגם אח'כ - בשכיחות גבוהה יותר של הפלות.
    לאחר 3 הפלות רצופות יש לבצע בשלב ראשון בירור מקיף - בייעוץ עם הרופא המטפל, כדי לשלול סיבות נוספות להפלות מעבר לנ'ל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו