מה קורה כאן???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה כאן???
    פולי
    19/03/2009

אני בת 38, נסיון להיכנס להריון ראשון.בעברי הריון כימי אחד והפלה טבעית בסוף שבוע 7 לאחר שנצפה עובר ודופק אך לא בגודל מתאים לשבוע ההריון. היום הלכתי לבי"ח כדי לקבל ציטוטק לאחר שההריון שלי התגלה כלא תקין ואני אסביר : בשבוע 6+4 לפי חישובי הרופא(אני בטיפול הורמונלי) נראה שק הריון ושק חלמון תקינים אך ללא עובר או דופק בשבוע 7+4 עשיתי א"ס נוסף במרפאה אחרת עם מכשור שהיה נראה לי חשוך מדי ולא ממש אמין...בכל מקרה נצפה שק הריון ללא שק חלמון וכמובן ללא עובר או דופק. נאמר לי שההריון אינו תקין . חיכיתי שבוע נוסף(כלומר היום אני שבוע 8+4) כדי לאפשר להפלה טבעית להתרחש(לקחתי כמה שבועות של תמיכת אנדומטרין והפסקתי ביום חמישי שעבר).בינתיים לא קרה כלום, לא דימום ושום דבר .. הבוקר ,כאמור, הגעתי לבי"ח כדי לקבל ציטוטק והרופא במיון נשים עשה לי א"ס וטען להפתעתי הגמורה שיש שק הריון עם מה שנראה כמו דופק... הזמין אותי לביקורת בשבוע הבא וכמובן לא הסכים לתת ציטוטק האם תופעה כזו אפשרית בכלל? ואם כן- מה הסיכוי שמדובר בהריון תקין בכלל..? תודה רבה מראש פולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה כאן???

הוספת תגובה

• הודעה של: פולי

פרופ' שבח פרידלר
    19/03/2009

הכל אפשרי, כמובן כל עוד יש דופק לא מתערבים בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו