המשך טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך טיפול
    דורותי
    23/03/2009

שלום רציתי לשאול לעצתכם, אני לאחר 6 טיפולים להשראת הביוץ ללא הזרעה. (לא מבייצת באופן טיבעי, שחלות פוליציסטיות, אין בעיית זרע) לפני הטיפול האחרון הרופא כבר התחיל לדבר איתי על טיפולי הפריות. ואני החלטתי לנסות את טיפול אחד נוסף לפני שאעבור לשלב הבא. בטיפול הזה, הרופא הוסיף לי תמיכה של אוטרוגסטן, מה שלא עשה בטיפולים הקודמים (שכן לדעתו הייתי גבולית - הייתי מקבלת מחזור ביום ה- 11 לאוביטרל) בניגוד לפעמים הקודמות, רצה הגורל ונכנסתי להיריון, אך היה זה היריון כימי בלבד, בשבוע 5 נפל מעצמו. רציתי לדעת מהי המלצתכם לגבי ההמשך, 1. האם לעבור לשלב הבא של ההפריות או לתת לעצמי סיכוי נוסף עם טיפול דומה לטיפול האחרון שקיבלתי שכן הוא היה טיפול חדש וטיפול שלכאורה הצליח או לחסוך מעצמי את עוגמת הנפש של עוד חודש של מפח נפש. אשמח לעצתכם הכנה, מה אתם הייתם ממליצים אילו הייתי מטופלת שלכם (אנא התעלמו מההיבט המנטלי) 2. במהלך הטיפול האחרון פיתחתי אלרגיה לאוטרוגסטן איזה תחליף לדעתכם הוא הטוב ביותר לתמיכה במצב שלי? 3. האם לדעתכם ניתן להבחין בין גופיף צהוב שנשאר ממחזור קודם או בעצם מהריון קודם לבין גופיף צהוב שזה עתה התחיל את דרכו (בן יומים) באמצעות האולטרסאונד. אני מודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך טיפול

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    24/03/2009

1 - קשה להמליץ מבלי לדעת את כל הפרטים כולל ההסטוריה הרפואית הכללית שלך, גיל, בדיקות מעבדה US וכו'.
    2 - ניתן להשתמש בזריקות פרגניל, אוביטרל או תכשירים וגינליים אחרים כמו אנדומטרין, קרינון
    3 - בדר'כ כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו