מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי להכנס להריוןליאת24/03/2009
אני בת 33.5, יש לי ילדה בת שנה ו-10 יש לציין שבהריון שלה נקלטתי בניסיון הראשון, מחזור סדיר של 26 ימים, ביוץ מזוהה ע"י כאב קל והפרשה מתאימה, בעלת אשימוטו מאוזן ע"י אלטרוקסין (כדור ליום) וסיימתי להניק לפני חצי 7 חודשים לאחר הנקה של שנה ו-3 חודשים. אני מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה, בניסיון הראשון היה לי הריון כימי. מאז המחזור מגיע בזמן ולא נקלט הריון. במחזור האחרון היה לי משהו מוזר - היתה הפרשה ורודה ממש מועטה שמונה ימים לאחר הביוץ ויומיים אחר כך התחילו הפרשות חומות שהפכו לחומות אדומות בניגוב, אחר כן הפכו להכתמות מעטות ואתמול הפכו למחזור. הפרומו התמשך לסירוגין משהו כמו שבוע. קבעתי תור לרופא לשבוע הבא אבל בינתיים אשמח לשמוע חוות דעת נוספת מה יכולה להיות הבעיה שלי. אני חוששת שמתרחשת אצלי הפרייה (רק תחושה) אבל ההריון לא משתרש. יכול להיות שיש לי אי ספיקת הגופיף הצהוב? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי24/03/2009במקרה של ווסת לא רגילה מבחינת כמות הדימום ומשכו רצוי לבצע בדיקת הריון. מעבר לכך - רצוי להיבדק כולל US ומשטח מצואר הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)