מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות להפלות חוזרותהילה28/03/2009
שלום,
הייתי אצל מומחה להפלות חוזרות
הוא נתן לי 3 בדיקות דם לתגובה של מע' החיסון נגד ההריון, העובר
- anti thyroid antibodies
-anti SM antibodies
-anti mitochondrial AB
הלכתי עם זה לרופא משפחה, אחת הבדיקות שהוא שלח אותי ועשו לי כבר היא:
ANTI BASAL MEMB Ab
רציתי להבין אם זו אחת הבדיקות שכתובות למעלה (פשוט בשם אחר) או שלא-יכול להיות שרופא המשפחה שלי התבלבל ואני רוצה לדעת אם כן, על מנת להפנות את תשומת ליבו
יכול להיות שהוא הוסיף בדיקה, השאלה שלי
1. האם הבדיקה שהוא הוסיף לי זה אחת מהשלוש למעלה רק בשם אחר?
2. האם זו בדיקה נוספת שבכלל קשורה לעניין ההפלות?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי30/03/20091 - אינני מכיר את בדיקת נוגדני SM - יכול להיות שזהו שם נוסף לבדיקה אחרת
2 - בכל מקרה - אין שום הוכחה שיש קשר כלשהוא בין שאר הנוגדנים המוזכרים לעיל לבין הפלות, פרט אולי לנוגדנים נגד בלוטת התריס (THYROID ) - אלא שגם במקרה כזה מדובר בדר'כ בממצא של הפרעות קשות בתפקוד בלוטת התריס שניתן להדגים בבדיקות הרוטיניות של תפקוד הבלוטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)