מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהלירון31/03/2009
שלום רב: אני ובעלי מזה שנה מנסים להרות בבדיקות שנערכו לי נאמר לי כי הכל תקין(pap,אולטרסאונד , בדיקות הורמונליות) כאשר בעלי ביצע בדיקת זרע התוצאה אינה היתה טובה ואכן הרופא המטפל בנו הפנה אותנו לבדיקה חוזרת וכן לבדיקות דם כהכנה להפריה חוץ גופית בבדיקת הזרע החוזרת התקבלו תוצאות אלו:
ABSTINENCE DAYS 3 days
8.5 SEMEN PH
NORMAL SEMEN VISCOSITY
ml 3.00 SEMEN VOLUME
- צהבהב SEMEN COLOUR
1 - בודדים SPERM MOTILITY 1 HR
300- 20 million/ 1-פחות מ CONCENTRATION
- בקבוצות גדולות SEMEN WBC
- - SEMEN RBC
2 - - MORPHO NORMAL
3 - - MORPHO ABNORMAL
- - MORPHO DEF TAIL
- - IMMATURE CELLS
- - NECK-MIDPIECE DEFECT
- - BACTERIA
פירוט הערות
מציין הערה
1
בודדים בתנועה טובה
2
מעט תאים
לא תקינים מורפולוגית.
Kruger strict !!!
3
Percent Head Defects
האם בדיקה זו אינה תקינה ועדיין נצטרך לפנות לivf? מה אומרת בדיקה זו כי היא שונה מהבדיקה הקודמת ומתוצאות שקיבלנו אז ?
אבקש תשובתך והמלצתך
בתודה על הכל
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: לירון
פרופ' שבח פרידלר02/04/2009בבדיקה נמצאו רק תאי זרע בודדים בתנועה. במצב זה הסיכוי להריון טבעי הינו אפסי. הפיתרון הינו הפריה חוץ גופית עם הזרקת זרע לביציות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)