מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דעתך בבקשהתמי13/04/2009
אני בת 30 מבייצת כל חודש.הוחלט על פיוריגון שהתחיל ממינון 75 יחידות ועלה בהדרגה עד 200 יחידות בשלושה ימים אחרונים.
פרופיל הורמונלי תקין מלפני שנה וחצי.
אני כבר ביום וסת 21 ללא זקיקים.הרופא מבולבל ולא החלטי ואני יותר מוטרדת שכבר מזריקה 20 ימים ללא תוצאות.
1)איך יתכן דבר כזה?
2)החודש כנראה אבוד ?
3)האם יכול להיות שיש נשים מסוימות שהורמונים דווקא פועלים אצלם הפוך (לא מתפתחים זקיקים) או לא משפיעים עליהן?
4)איך כן ניתן לבייץ עם הורמונים במקרה שלי?
5)יש טעם לדעתך לחזור על פרופיל הורמונלי או שזה מיותר?
6)האם נתקלת במצב כזה שאין תוצאות אחרי 20 ימים של פיוריגון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שני
פרופ' שבח פרידלר13/04/2009יתכן שעדיין רמת ה-fsh שלך לא הגיע לרמה הדרושה לגיוס זקיקים. החודש אינו אבוד אלא אפשר להמשיך עם עליה של המינון. יש מקרים כאלה. כדאי לשלול עמידות לאינסולין אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)