מחזור אחרי גרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור אחרי גרידה
    הילה
    03/05/2009

לפני 3 וחצי שבועות עברתי גרידה בשבוע 9 ויומיים של הריון ראשון שהתאים לשבוע 5 ושישה ימים, היום אני 26 ימים אחרי והיה לי הפרשה עם מעט דם, האם יתכן שאקבל את המחזור כל כך מוקדם?
    הגרידה עברה יחסית בקלות, לאחריה 3 ימים של כאבי מחזור קלים ומעט דימומים ולאחר מכן הכל רגיל.
    אני יודעת שאומרים שהמחזור אמור להגיע בין 4 ל-6 שבועות אחרי הגרידה אך יותר לכיוון 6 שבועות ואני מודאגת שמע משהו לא בסדר, האם זה תקין אם המחזור אכן מגיע?
    אמרו לי לעשות אולטראסאונד חודש אחרי אבל אז קראתי באינטרנט שעדיף אחרי המחזור ויש לי מחר תור, האם כדאי להיבדק ואז מקסימום שוב אחרי המחזור או שאין צורך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור אחרי גרידה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    04/05/2009

כנראה שההפרשה שאת מתארת איננה ווסת. רצוי להיבדק כול US ומשטח מצואר הרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הילה
    04/05/2009

אחרי הגרידה היו לי דימומים קלים וכאבי מחזור קלים למשך 3 ימים ומאז כלום, האם לא יכול להיות שביום ה- 26 מהגריידה יהיה מחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו