צילום רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    רינת
    05/05/2009

נאמר לי כשקבעתי תור לצילום רחם שהתור צריך להיות עד היום ה- 14 מהמחזור, הרופא שלי אמר לי בין היום ה-5 ל-13, האם יש משמעות לזה שזה צריך להיות מהיום החמישי מעבר להפסקת הדימום? כיוון שקיבלתי ביום שבת וביום רביעי יש לי צילום רחם וזה יוצא היום הרביעי למחזור אם אני סופרת נכון אבל מבחינת דימום לא יהיה לי כי המחזורים שלי בני יומיים עד 3 ימים פשוט אחרי זה לא אוכל ולא רוצה לדחות את הצילום למחזור הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

• הודעה של: רינת

פרופ' שבח פרידלר
    06/05/2009

הכוונה לאחר הפסקת הדימום ולא עקרוני באיזה יום של הוסת- כל עוד אין סכנה שאת בהריון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לוודא...

רינת
    06/05/2009

מחר יש לי את התור לצילום הרחם והיום בבוקר עוד היו לי הפרשות חומות של סוף מחזור במידה וגם מחר יהיו זה נורא או שאפשר לעשות את הצילום בכל זאת? זה מסוכן אם לא הסתיים לגמרי או שיש סיבה אחרת לכך שצריך לחכות שהדימום יסתיים לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו