הפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות
    בטי
    09/05/2009

אני מאוד מיואשת ובחרדות איומות. בת 39.5 ללא ילדים . הריונות ספונטנים.אחרי 3 הפלות שכולן קרו באותה צורה עד שבוע 7-8 הכל תקין הבטא , דופק מודגם וגודל העובר מתאים לאותו שבוע שאני נמצאת. מיד אחרי זה מפסיק הדופק. אחרי 2 הפלות עשיתי את כל הבדיקות שצריך: צילום רחם, פרוגסטרון, קרייות דם, קריוטיפ לי ולבן זוגי, נוגדנים לבלוטת התריס, מיקרופלסמה, כלמידיה וכו' הכל יצא תקין מלבד פקטור 2 - הטרוזיגוט ולכן בהריון האחרון טופלתי בקלקסן, ולצערי הרב זה לא עזר שוה הפלה באותה צורה (מס' 3). בהפלה הארונה לקחו את החומר של הנפל לאחר גרידה לבדיקת כרומוזומים והכל יצא תקין.אני ובן זוגי עשינו בדיקת X MATCH ויצא שלילי.הבנתי שלרוב יוצא שלילי גם כאלו שהצליחו בעבר ללדת. פרט חשוב נוסף ש-2 ההריונות האחרונים היו מבן זוג אחר כך שלא נראה לי שתמיד אני לא מחוסנת מבני הזוג. הבנתי שהטיפול לבעיה כזו הוא מאוד מורכב . עירוי מ-100 תורמים שמבצעים כל 3 חודשים. והוא עדיין נסיוני ויש לו השלכות רבות.
    לאור הנתונים הללו . מה הסיכויים שלי להריון תקין בפעם הבאה? האם יש עוד מה לעשות.
    אני מאוד חרדה ומפוחדת שאין לי יותר סיכויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות

הוספת תגובה

• הודעה של: בטי

פרופ' שבח פרידלר
    09/05/2009

נראה לי כי בשלב זה חרדתך מוגזמת. עדיין לאחר 3 הפלות חוזרות סיכוייך ללדת קיימים ובסבירות לא קטנה. לא נראה לי שיש לך אבחנה לגבי הגורם. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו