מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלות מוקדמות חוזרותהתיעצות17/05/2009
אמא ל5 ילדים,ב3חודשים האחרונים נכנסתי כל חודש להריון עם ערכי בטא נמוכים 14-26וכד' לאחר יום יומיים מקבלת מחזור, ממה נובע הפלות אלה הן מתבצעות בין ה33-36 ימים מהווסת האחרון,
האם צריך לטפל או שזה מקרה שכיח אצל נשים , אולי חוסר בויטמין מסויים או חוסר בשינה,
לפני ההריון הרביעי היה לי גם בידיוק אותו מיקרה וקבלי מהרופאה שלי טריקרדיה + ויטמין B1+6+12ל3 חודשים וחודש אח"כ הריתי.
חשוב לציין שאני מניקה פעם-פעמיים ביום (תינוקת בת 1.5)ולוקחת ויטמנים פרנטל, אומגה 3 , אבץ וקמפלקס B
רציתי לדעת מה קשור טריקרדיה לענין,
האם הענין הזה שכיח אצל נשים? ואם אני יכולה להכנס להריון בלי שום התערבות רפואית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע עדיין לא קיבלתי תשובה?
התייעצות19/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי20/05/2009הפלות מוקדמות בשלב שאת מתארת הן תופעה שכיחה ביותר. קשה לענות למקרה שלך מבלי לדעת פרטים רפואיים יותר מפורטים (גילך למשל הוא גורם מאד קריטי וחשוב).
מעבר לכך - לאחר 5 לידות קשה לי להאמין שמדובר בבעיה קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרופא
התייעצות21/05/2009אני בת 31.5, לא נבדקתי אף פעם בדיקות בנושא הפוריות אך לפני 4 שנים היה לי מקרה כזה וטופלתי בטריקרדיה,
איך הטריקרדייה קשורה לנושא?
תודה על תשובה מהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: התיעצות
פרופ' שבח פרידלר21/05/2009אין תשובה ברורה ללא בירור משמעותי, למרות שסטטיסטית כנראה שכן. לגבי חסר ויטמינים- קשה לקשור אותם בודאות להפלות חוזרות. יש גורמים נוספים כמו גיל האישה שמשפיעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)