הפלות מוקדמות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות מוקדמות חוזרות
    התיעצות
    17/05/2009

אמא ל5 ילדים,ב3חודשים האחרונים נכנסתי כל חודש להריון עם ערכי בטא נמוכים 14-26וכד' לאחר יום יומיים מקבלת מחזור, ממה נובע הפלות אלה הן מתבצעות בין ה33-36 ימים מהווסת האחרון,
    האם צריך לטפל או שזה מקרה שכיח אצל נשים , אולי חוסר בויטמין מסויים או חוסר בשינה,
    לפני ההריון הרביעי היה לי גם בידיוק אותו מיקרה וקבלי מהרופאה שלי טריקרדיה + ויטמין B1+6+12ל3 חודשים וחודש אח"כ הריתי.
    חשוב לציין שאני מניקה פעם-פעמיים ביום (תינוקת בת 1.5)ולוקחת ויטמנים פרנטל, אומגה 3 , אבץ וקמפלקס B
    רציתי לדעת מה קשור טריקרדיה לענין,
    האם הענין הזה שכיח אצל נשים? ואם אני יכולה להכנס להריון בלי שום התערבות רפואית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות מוקדמות חוזרות

הוספת תגובה

• מדוע עדיין לא קיבלתי תשובה?

התייעצות
    19/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    20/05/2009

הפלות מוקדמות בשלב שאת מתארת הן תופעה שכיחה ביותר. קשה לענות למקרה שלך מבלי לדעת פרטים רפואיים יותר מפורטים (גילך למשל הוא גורם מאד קריטי וחשוב).
    מעבר לכך - לאחר 5 לידות קשה לי להאמין שמדובר בבעיה קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרופא

התייעצות
    21/05/2009

אני בת 31.5, לא נבדקתי אף פעם בדיקות בנושא הפוריות אך לפני 4 שנים היה לי מקרה כזה וטופלתי בטריקרדיה,
    איך הטריקרדייה קשורה לנושא?
    תודה על תשובה מהירה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: התיעצות

פרופ' שבח פרידלר
    21/05/2009

אין תשובה ברורה ללא בירור משמעותי, למרות שסטטיסטית כנראה שכן. לגבי חסר ויטמינים- קשה לקשור אותם בודאות להפלות חוזרות. יש גורמים נוספים כמו גיל האישה שמשפיעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו