טראומה לשחלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טראומה לשחלה?
    עדי
    02/06/2009

שלום, במעקב זקיקים התברר ש-3 חודשים אני לא מבייצת מצד ימין ורק משמאל. נזכרתי שלפני 5 חודשים בייצתי מימין ווגדלה לי ציסטה של הגופיף הצהוב שהגיעה ל-6 ס"מ. פניתי למיון בשל כאבים חזקים אבל אמרו לי שהיא התפרקה ושהכל בסדר ויש זרימות דם. היא נעלמה.מאז לא מבייצת מצד זה- יש זקיק אחד שלא עולה על 10 ממ ואני חושדת שיש קשר בין הדברים, האם יכול להיות שעברה טראומה ולא תחזור לייצר זקיק בשל? האם ניתן עוד להציל אותה? פניתי ל-2 רופאים שאמרו שעל פניו בא"ס הכל בסדר אבל כואב לי בצד הזה כל חודש סביב הביוץ והמחזור וגם לא נראה לי תקין שהיא בייצה לפני 5 חודשים ועכשיו לא. מה היית ממליץ לעשות? איזה בדיקות חוץ מא"ס ובדיקה ידנית שכבר עשו לי? אני מודאגת.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טראומה לשחלה?

הוספת תגובה

• הודעה של: עדי

פרופ' שבח פרידלר
    04/06/2009

לא נראה שאת יכולה לעשות משהו בנידון- לעיתים יכול להיות שצד זה או אחר יותר דומיננטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך: אבל זה תמיד היה מ-2 הצדדים

עדי
    04/06/2009

כל חודש, לפני הציסטה של גופיף צהוב. יש סיכוי שהיא תתאושש ותחזור לגדל זקיק מוביל כמו בעבר? ואם לא, עדיין עצם זה שיש לה זקיקים והיא "חיה" אומר שהיא מפרישה הורמונים? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו