מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 24 להריון, צריכה עזרה דחוףרעות07/06/2009
היי,
אני כבר בשבוע ה24 להריוני.
אני רוצה לבצע הפסקת הריון, הייתי בוועדה בבית החולים קפלן ושם אמרו לי שהם מקבלים עד שבוע 23.
חיפשתי בכל מקום, פניתי לכל מוסד רפואי ופרטי וכולם לא עוסקים בהפלות בשבוע כזה.
מה אני יכולה לעשות?
למי לפנות??
בבקשה תעזרו, כל תשובה תתקבל כעזרה!
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רעות
פרופ' שבח פרידלר07/06/2009פורום זה אינו מתאים לבעייתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה בשבוע 24
לברון10/06/2009שלום לך!!!
ברצוני לספר לך משהו אישי.
לפני כ שמונה חודשים עברתי לצעררי הפלה טבעית ואח"כ גרידה.
אני יכולה לומר לך שעברתי המון דברים בחיים אבל זה היה הסיוט שלי והייתי בסה"כ בשבוע 9.
תדעי לך שראיתי את העובר שלי והוא היה שלם ומושלם רק שהפסיק להתפתח וליבו הפסיק לפעום.
החויה היתה קשה והדיכאון היה עמוק קמתי חלשה יותר גרוע מאשר אחרי לידה כי בעצם עברתי לידה אבל קמתי בידיים ריקות.
ואת יש ברחמך עובר, בלי עין הרע,בריא שלם בשל ומפותח ואת רוצה להוריד אותו???
תזכרי שמה שברחמך ניתן לך במתנה ואלו החיים שאת יצרת בזמן אהבה ולא חשוב מה הסיבות שאת רוצה להפיל התינוק שלך מכיר אותך וזקוק לך. הוא מזהה את קולך ואת פעימות ליבך.
ותדעי שאם תחליטי חס ושלום להפיל זו תהיה לידה שבסופה יצא תינוק מת ואת תיתחרטי על זה כל חייך . ללדת גם כך תלדי אז למה להרוג אותו??? איזו רשות יש לנו לקצר חיים??? אני מאחלת לך שתזכי ללדת תינוק בריא שלם ואז תיראי כמה הוא זקוק לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)