הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה
    צריכה עזרה
    09/06/2009

שלום, עברתי גרידה בשבוע 8 אחרי שנצפה דופק בשבוע 6. הרופא שלי בודק אפשרות שלא היה מספיק פרוגסטרון או שאולי הרירית היתה דקה מדי. רציתי לשאול- בהנחה שהרירית היתה דקה ולא מספיק עבה בשביל התפתחות העובר לא היו צריכים להיות לי דימומים? ולגבי הפרוגסטרון- אם באמת לא היה לי מספיק לא היו אמורים להיות דימומים או הכתמות?
    לא היו לי "סימנים מקדימים" ולכן אני רוצה לדעת האם המצבים המתוארים לעיל (רירית,פרוגסטרון) מחייבים שיהיו דימומים או שיכול להיות שיש בעיה ועדיין אין דימומים כמו שהיה אצלי. תודה ומקווה שהבנתם:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה

הוספת תגובה

• הודעה של: שרון

פרופ' שבח פרידלר
    13/06/2009

רירית דקה יכולה למנוע השרשה- אם הרית הרירית היתה מספיק עבה. אי ספיקת גופיף צהוב- חסר בפרוגסטרון היה מתבטא מוקדם יותר, לכן לא כל כך הגיוני. ירידתו הדרסטית אם היתה היתה גורמת לדמום. לכן ההפרלה כנראה על רקע עובר לא תקין (כמו ברוב המקרים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו