טיפול בפיוריגון+אוביטרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפיוריגון+אוביטרל
    לני
    21/06/2009

שלום רב,

חוויתי היריון תקין וספונטני ויש לי ילדה מדהימה בת שנתיים וחצי. לפני שנה וחצי בערך נכנסתי שוב להיריון ובשבוע 8 עברתי הפלה טבעית, לאחר מכן נכנסתי שוב להיריון ונאלצתי לעבור הפלה כיוון שלא נצפצה דופק. לאחר ההפלה השניה לא הצלחתי להרות והרופא שלי החליט על הזרעה. עברתי הזרעה שכשלה .נשלחתי לצילום רחם ולאחריו עברתי שני ניתוחים בשל הידבקויות. לפני שלושה שבועות התחלתי טיפול בפיוריגון ואובריטל ואז בוצעה הזרעה נוספת ( ב-9.06 ) ההזרעה כשלה והמחזור הופיע מוקדם מהרגיל לאחר 20 יום סה"כ ( לפני ההזרעה קיבלתי ב-28.05) כמו כן ישנו דימום כבד מאוד מלווה בכאבי בטן חזקים מה שבד"כ אני לא חווה.

יש לי מס' שאלות:
    האם יכול להיות שהמחזור יופיע 10 ימים לאחר ההזרעה?
    האם הדימום הכבד הוא כתוצאה מהטיפול ההורמונלי?
    ודבר נוסף, האם יש בדיקות נוספות שכדאי לבצע לפני הזרעה שלישית?

חייבת לציין שלאחר ההפלות החוזרות נשלחתי לבירור קרשיות ונמצאה אצלי קרישיות מסוג APLA
    ונאמר לי כי בזמן היריון אצטרך קלקסן.

תודה רבה,
    לני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בפיוריגון+אוביטרל

הוספת תגובה

• הודעה של: כרמל

פרופ' שבח פרידלר
    23/06/2009

כן, אי ספיקת גופיף צהוב, הדמם יכול להיות קשור לגירוי השחלתי, יש כמובן בדיקות נוספות שניתן לבצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו