נוגדנים בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוגדנים בדם
    צריכה עזרה
    22/06/2009

שלום, סוג הדם שלי הוא או מינוס.זהו הריוני השני בשבוע 4+4. בהריון לפני 8 חודשים הייתה לי גרידה וקיבלתי מיד חיסון אנטי די. עכשיו עשו לי שוב והתוצאות הן:

Coombs Indirect (Panel:נ מצאו נוגדנים חלשים מסוג אנטי M.

RBC Phenotype (Antigens)RBC Phenotype (Antigens):
    נבדק אנטיגן M - נמצא שלילי
    נבדק אנטיגן N- נמצא חיובי .
    פנוטיפ NN

מה זה אומר? מה זה כל האנטיגנים האלה? בהריון הקודם לא היה לי את כל זה.האם החיסון לא היה טוב? יש לציין שבעלי או פלוס מה זה אומר לגבי העובר והאם אני אצטרך מעקב צמוד? אני חוששת מאד...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוגדנים בדם

הוספת תגובה

• הודעה של: צריכה עזרה

פרופ' שבח פרידלר
    23/06/2009

החיסון היה בסדר, יכולים להיות נוגדנים נוספים שהמשמעות הקלינית שלהם לא ברורה בודאות לכן היי במעקב טוב ויש מקום להתייעץ עם המטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך נוגדנים בדם: תודה על תשובתך

שרון
    24/06/2009

אבל האם זה אומר שכבר פיתחתי נוגדנים? קראתי קצת על הנושא וראיתי שאם קיבלתי חיסון אז לא אמורים להיות נוגדנים אז מדוע יש לי? האם זה אומר שאני בהריון בסיכון גבוה ועלי לבקש הפניה מהרופא? כל כמה זמן אצטרך לעשות בדיקות? אני מודאגת חיכיתי 8 חודשים להריון הזה אחרי הגרידה ואני מפחדת שעכשיו הוא לא יהיה טוב.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו