עזרה דחוף הרופא לא יהיה עד שבוע הבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף הרופא לא יהיה עד שבוע הבא
    שרון
    25/06/2009

אני בהריון שני שבוע 5 הריון ראשון הסתיים בגרידה בשבוע 8 לאחר שנפסק הדופק (שניהם ספונטני). הרופא נתן לי אנדומטרין פעמיים ביום ולקחתי נר אחד וזה עשה לי כאבים ברגליים ובמפשעה ותחושת נימול בגפיים ורק בצד אחד. גם עכשיו למרות שעברו 15 שעות . בהוראות זה תופדעות לוואי חמורות ויש להפסיק מיד כי זה עלול ליצור קרישי דם. אז קודם כל אני לא לוקחת יותר. אבל עכשיו אני מודאגת שלא יהיה מספיק פרוגסטרון וגם שאולי זה מרמז על בעית קרישיות כלשהי שאולי עושה לי את ההפלה? בבדיקה אתמול הפרוגסטרון 116 כשהטווח הוא 35-286 האם זה תקין? האם יכול להיות שיש לי איזושהי בעיית קרישיות ועליי לבקש בדיקות?אודה לתשובה מפורטת כי הרופא לא יהיה עד יום רביעי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    26/06/2009

לא ניתן להסיק על קרישיות יתר כאשר יש הסטוריה של הפלה אחת בשבועות מוקדמים. בכל מקרה כאשר מופיעים סימפטומים חשודים רצוי להפסיק את הטיפול התרופתי ולהיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו