לא רוצה עוד הפלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה עוד הפלה...
    שרון
    03/07/2009

אני בשבוע 5+5 והעובר 3 ממ תואם לשבוע אבל עם דופק איטי 94. נראה ממצא שחשוד כהמטומה בגודל 10 ממ, פי 3 מהעובר בתוך השק!!! אני לא מדממת אבל לא יודעים לאן ההריון יתפתח..אני לא מבינה למה זה קורה:(
    רציתי לדעת - האם 94 זה אכן דופק איטי איטי? האם ההמטומה יכולה להיספג גם אם אין לי דימומים? מה הסיכוי של העובר לשרוד עם דבר כזה שגדול ממנו פי 3?? זה הריון יקר ואני לא רוצה לאבד אותו..אם תוכל לשפוך קצת אור על המצב, אמרו לי רק לחכות אבל אני רוצה להבין מה הסיכויים ולהכין את עצמי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה עוד הפלה...

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    03/07/2009

לא ניתן כרגע לדבר בוודאות על הסיכויים. בחלק מן המקרים הדימום בתוך הרחם נספג וההריון ממשיך כרגיל, ובחלק אחר - מתפתחת הפלה. בינתיים אין טיפול כלשהוא פרט למעקב והימנעות ממאמץ גופני ו/או קיום יחסים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך האם 94 זה דופק איטי?

שרון
    03/07/2009

היה קשה למצוא את הדופק ואמרו שהוא איטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו