מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה תרופתיתלילי13/07/2009
שלום רב, פרופסור
אני אחרי 3 כדורי מיפיג'ין ו-4 כדורי ציטוטק מדממת ממש מעט, דימום קל ללא קרישיםוגושים גדולים.
היתי שבוע 4-4,5 ביום שקיבלתי כדורי מיפג'ין, שק קטן ללא דופק בUS.
עשיתי היום ( יום לאחר קבלת ציטוטק) US ורופאה אמרה שסק מתקדם לצוואר הרחם, וצריך לחכות שבוע ולחזור על US עוד שבוע.
דימום קל- זה גם דימום? באמת התוכן התרוקן בצורה כזאת? לא היה לי דימום לדני חזק כמו שרוב הבנות מתארות כאן אך כאבים היו נוראים, פשוט תיפסתי על קירות לאחר קבלת ציטוטק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי - ליבי איתך,
מולי13/07/2009אני קיבלתי אתמול ציטוטק ,
אכן כאבים איומים....
גם אצלי אין שטיפונות ודימום כבד במיוחד ,
אני חושבת שאין מה לדאוג, תני לטבע לעשות את שלו ,
יש כאלה שזה לוקח להן יותר זמן,
לא כולנו שוות :-)
כל עוד שאת תחת השגחה ופיקוח רפואי , הכל יהיה בסדר .
לגבי כאבים ..
אני לקחתי משכחי כאבים רגילים שקיימים בשוק נגד כאבי מחזור ,
שיהיה לך בהצלחה מתוקה
ואמן שעד שנה הבאה "נתלונן " על כאבי הצירים
ולא על כאבי ההפלה ,
שולחת חיבוקים וירטואליים,
מולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)