טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 35 יש לי שתי בנות מקסימות בנות 8 ו-4, בחצי שנה אחרונה עברתי שתי הפלות בשבוע ה-9 עובר ללא דופק. חשוב לציין שאין לי בעיה להכנס להריון. מה יכולות להיות הסיבות להפלה? האם לחץ ועומס נפשי משפיעים? האם כדאי לבצע בירור לפני שמנסים להכנס להריון שוב?לאחר ההפלה הראשונה חיכיתי שלושה חודשים, כמה זמן אתם ממליצים להמתין לפני הניסיון הבא? אודה לכם על התייחסותכם המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ישנן סיבות אפשריות רבות להפלות. הסיבה השכיחה ביותר היא "סלקציה טבעית" עקב עובר לא תקין. לחץ ועומס נפשי בדר'כ לא גורמים להפלות. בעיקרון לאחר שני הריונות תקינים יש סיכוי סביר מאד להריון תקין נוסף. מומלץ להתייעץ בשלב ראשון עם הרופא המטפל כדי לבדוק האם קיימים גורמי סיכון אחרים במקרה הספציפי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד