טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני בשבוע השביעי להיריון לאחר IUI ושנתיים של נסיונות להרות. וסת אחרונה 31/5- יום ההזרעה- 17/6 אשמח לדעת האם תקין ששק ההריון גדל (לפני שבועיים היה 6 מ"מ והיום 1.1*2.5) וטרם נצפה שק חלמון או קוטב עוברי? ייתכן שהחישוב אינו תקין ואיני כלל בשבוע השביעי? הביוץ היה לאחר 17 יום ולא 14 אני ממש לחוצה מכיוון שקראתי שנשים היו צריכות לעבור גרידה עקב היריון שלא התפתח . תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד