מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    אורטל
    26/07/2009

שלום,
    עברתי לפני שבועיים הפלה בשבוע 15,לאחר שכל הבדיקות היו תקינות באותו הבוקר הייצי אצל הרופא שראה שצוואר הרחם התקצר ל 29ס"מ ושלח אותי לייעוץ לתפירת צוואר הרחם באותו הלילה הייתה לי הפלה. יש לציין שאני עברתי לידה בקיסרי לפני 3.5 שנים שהכל היה בסדר עם ההריון (בקיסרי עיקמו לי את צוואר הרחם) ובשנה באחרונה עברתי עוד 2 הפלות בשבוע 7 לאחר שלא נצפה עובר רק שק הריון. עשיתי בדיקות קרישה,הורמונים ווירוסים הכל היה תקין, כעת המליצו לי על היסטרוסקופיה וצילום רחם. מה יכולה להיות הסיבה?? אם היו הידבקיות ברחם לא ניתן היה לראות את זה באולטרסאונד וגינלי רגיל? מה הבעיה איתי למה אני לא מצליחה לשמור על הריון? בהריון הראשון שלי לא הייתה שום בעיה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    26/07/2009

יש בהחלט מקום לבצע בירור של הרחם עצמו (US , היסטרוסקופיה), הידבקויות ברחם לא תמיד מודגמות ב US . כמו כן חשוב לדעת את פרטי ההפלה. במידה ויש חשד לאי ספיקת צואר הרחם יהיה מומלץ לבצע תפירת צואר בהריון הבא (שבוע 13 -12)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו