טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב!! ביוץ ע"פ ערכת ביוץ של קליר בלו דיגיטלית( מאוד אמינה) ביום ה22 לווסת ווסת אחרונה ב15/7 התחלתי דקפפטיל 0.1 מהיום ה 23 לווסת יום אחרי שהתחלתי התחיל דימום חום קל שנמשך מס שעות והסתיים מלווה בכאבי מחזור . ב -27/7 ביצעתי בטא ויצא 0 שלילי עד היום יש לי כאבי מחזור וחזה כאילו אני צריכה לקבל אבל אני לא מקבלת אני מודדת את חום השחר והוא נשאר עדיין גבוהה ביצעתי היום בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית. אני כבר 32 יום מהוסת . האם יש עדיין סיכוי הריון עם בטא כזו לפני כמה ימים.
אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר