הזרעה היום בערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה היום בערב
    שימרית
    23/08/2009

אני היום בערב אמורה לעבור הזרעה ראשונה פרטית.אתמול במוצאי שבת עשיתי אולטרסנד שהראה רירית בעובי 12 וזקיק 19 קיבלתי זריקת אוביטרל בזרוע והיום ב8 בערב אני אמורה לעבור את ההזרעה ...שאלתי אם התיזמון בסדר????.ואם אפשר לפספס את הביוץ היום בערב?וגם לקבי הזריקה מתי ההשפעה שלה מסתיימת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה היום בערב

הוספת תגובה

• דחוף עזרה

שימרית
    23/08/2009

בסוף דחו את ההזרעה למחר בבוקר ב9 מכיון שהפרוגסטרון יצא . 3.0 ואסטרודיול יצא 751.0 ולכן הרופא אמר שכנראה הביוץ יחל בלילה אז עדיף בבוקר.מה דעתך זה לא מאוחר מידי אני מאוד חוששת...יש לי מחזור בין 21-24 ימים משתנה מאוד וכרגע אני ביום ה11 למחזור (מחזור אחרון ב13.8)מחר ההזרעה בשעה 9 בבוקר ואת האוביטרל קיבלתי במוצאי שבת ב9 בערב האם זה לא מאוחר לעשות את ההזרעה לאור כל הדברים האלה.תודה על כל העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    24/08/2009

התיזמון נראה תקין.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודעה של: שימרית

פרופ' שבח פרידלר
    25/08/2009

נשמע מוזר שאת בוחרת לקבל טיפול פרטי (טיפןל הניתן בכל מרפאת פוריות) מצד אחד ומצד שני אינך בוטחת בשיקולי הרופא, נראה לי שאפ כבר החלטת לטפל באופן פרטי פני למומחה שעל שיקולי הדעת שלו את יכולה לסמוך. אגב בדיקת הLH בדם תעיד באופן מדויק מתי יותרת המוח שלך נותן פקודה לביוץ, ומתי טווח הזמן האופטימלי להזרעה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו