מה הסיכויים להריון תקין בגיל 42?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכויים להריון תקין בגיל 42?
    רעות4
    03/09/2009

שלום
    כדי להכנס להריון אני מקבלת איקקלומין ועוברת הזרעה. יש לי היום 4 ילדים מקסימים.
    מזה שנה וחצי שאנחנו עושים נסיונות להביא לעולם ילד חמישי, בן/ בת זקונים, חלום שלפחות נכון לרגע זה לא מצליח להגיע למימוש.
    נכנסתי להריון לפני שנה ועברתי הפלה בשבוע 10, קמתי בלילה כשכולי מדממת, את השלמת ההפלה עשיתי עם ציטוטק על מנת שלא לעבור גרידה.
    לאחר כחצי שנה נכנסתי שוב להריון, הכל היה תקין, בדיקת שקיפות עורפית היתה נפלאה 0.8,
    בדיקה הכי טובה שיש . גם בדיקת הדם שעשיתי התוצאות היו טובות מאוד.
    בשבוע 15 עברתי סקירת מערכות תקינה לחלוטין.
    בשבוע 18 הגעתי לבדיקת מי שפיר, ושם קבלתי שוק משלא נמצא דופק לעובר.
    עברתי גרידה שעברה בשלום. (אולם הייתי בסכנה גדולה בגלל שיליית פתח שכיסתה את צוואר הרחם וניתוח קיסרי קודם בשל לידת תאומות לפני כשבע וחצי שנים)
    אני מתכוננת לעשות בדיקות לברר את הסיבות שהביאו אותי לשתי הפלות אלו, אבל הבהירו לי
    שסיכוי גדול שגיל הביציות שלי הוא שגורם לבעיה.
    האם יש דרך לדעת את מצב הביציות שלי? שהרי אני נקלטת להריון אבל ההפלות באות מאוחר יותר,
    האם ivf יכול לעזור לי ? האם ב ivf ניתן לוודא עוברים תקינים עוד כשהם בצלחות הפטרי?
    מה הסיכוי להגיע למצב בשנית של שיליית פתח? (בגלל שליית הפתח ובגלל הניתוח הקיסרי הקודם הגעתי למצב של סיכון גדול בהפלה האחרונה, ברור לי שאני לא רוצה להסתכן אני צריכה לגדל עוד 4 ילדים בבית.)

אודה לכם אם תוכלו לתת חוות דעתכן, האם יש לי עוד סיכוי להגיע להריון שיסתיים בשלום ועם ידיים מלאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: רעות

פרופ' שבח פרידלר
    03/09/2009

המקרה שלך מורכב מידי ליעוץ אינטרנטי. ברור שבגיל שלך כ 80% מהביציות לא תקינות, ויש לך רקע של הריון בר סיכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו