מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרו ליאביבית05/09/2009
דוקטור שלום אני מקבלת תמיד מחזור כל 28-29 יום באופן קבוע אף פעם לא היה איחור כעת אני מנסה להכנס להריון כבר4חודשים, לפני חודשיים עשינו בדיקת ביוץ וזהינו ביוץ.
החודש מחזור אחרון היה ב 1/08/09 ועד היום לא הגיע מחזור בבדיקה הורמנלית שעשיתי ב23/08/09 רמת פרגרסטון היתה 0.8 משמע לא היה ביוץ.
השאלה מה הסיבה שזה קרה? ומה הטיפול?
מעולם לא קרה לי דבר כזה ומה עושים במצב כזה כי אני כבר משתגעת מצד אחד האחור לא נובע ככול הנראה בגלל הריון ומצד שני אני לא מקבלת מחזור אני על סף יאוש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי07/09/2009ישנן סיבות אפשריות רבות כך שקשה לענות ספציפית למקרה שלך מבלי להכיר את כל הנתונים. העובדה שזיהית ביוץ לפני חדשיים מעידה שבכל זאת את מבייצת מדי פעם כך שיכול להיות שמדובר באירוע חד פעמי (אולי בגלל המתח הנפשי שאת נמצאת בו??) . בכל מקרה - הסיבה לאיחור במחזור כרגע היא ברורה: אם הביוץ מתאחר הרי בודאי שגם המחזור יתאחר.
מציע לפנות למרפאת פוריות כדי לבצע בירור ראשוני כולל בדיקת בן הזוג, ובהמשך - מעקב ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)