בבקשה עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרו לי
    אביבית
    05/09/2009

דוקטור שלום אני מקבלת תמיד מחזור כל 28-29 יום באופן קבוע אף פעם לא היה איחור כעת אני מנסה להכנס להריון כבר4חודשים, לפני חודשיים עשינו בדיקת ביוץ וזהינו ביוץ.

החודש מחזור אחרון היה ב 1/08/09 ועד היום לא הגיע מחזור בבדיקה הורמנלית שעשיתי ב23/08/09 רמת פרגרסטון היתה 0.8 משמע לא היה ביוץ.

השאלה מה הסיבה שזה קרה? ומה הטיפול?

מעולם לא קרה לי דבר כזה ומה עושים במצב כזה כי אני כבר משתגעת מצד אחד האחור לא נובע ככול הנראה בגלל הריון ומצד שני אני לא מקבלת מחזור אני על סף יאוש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרו לי

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    07/09/2009

ישנן סיבות אפשריות רבות כך שקשה לענות ספציפית למקרה שלך מבלי להכיר את כל הנתונים. העובדה שזיהית ביוץ לפני חדשיים מעידה שבכל זאת את מבייצת מדי פעם כך שיכול להיות שמדובר באירוע חד פעמי (אולי בגלל המתח הנפשי שאת נמצאת בו??) . בכל מקרה - הסיבה לאיחור במחזור כרגע היא ברורה: אם הביוץ מתאחר הרי בודאי שגם המחזור יתאחר.
    מציע לפנות למרפאת פוריות כדי לבצע בירור ראשוני כולל בדיקת בן הזוג, ובהמשך - מעקב ביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו