אחרי 4 הפלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי 4 הפלות
    דידי
    29/09/2009

שלום, אני בת 33, היו לי שתי הפלות טבעיות בשבוע 5, לאחר מכן הריון תקין ולידה תקינה ולאחר מכן גרידה בשבוע 11 (עובר שהפסיק להתפתח בשבוע 7) ועוד גרידה בשבוע 9 (עובר שהפסיק להתפתח בשבוע 9). עשו לי בירורי קרישה, נוגדנים, הורמונים, מבנה רחם, קריוטיפ לי ולבעלי - הכל תקין. בגרידה האחרונה לקחו דגימה של העובר על מנת לבצע לו קריוטיפ ועוד אין תוצאות. אני כעת בהריון בשבוע 6 ומאוד מאוד מודאגת!! אני מקבלת קלקסן 0.4 מ"ג, אספירין, אנדומטרין ופרדניזון. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? קראתי באינטרנט על עירוי אימונוגלובולין ולא ברור לי אם זה משהו שרלוונטי למצבי. רציתי גם לדעת אם יש רגע בו אפשר להירגע (נגיד אם עוברים בשלום את השליש הראשון) או שאם קיימת נטייה להפלות חוזרות, זה יכול לקרות גם בשבועות מתקדמים יותר. אני מאוד מאוד סובלת וחרדה!! אשמח לתשובה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי 4 הפלות

הוספת תגובה

• הודעה של: הסובלת!

פרופ' שבח פרידלר
    01/10/2009

לרוב הבעיות אין לנו אמצעים מדויקים של אבחנה, כל הטיפולים שאת מקבלת הם אמפיריים, כלומר ללא ביסוס מוצק אלא . ניחוש מלומד. אבל צריך לקבל ולחיות עם אי הודאות. לאחר השליש הראשון הסיכון להפלה יורד פלאים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו