הריון חודש אחרי הפלה (האם זה מומלץ)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון חודש אחרי הפלה (האם זה מומלץ)
    חנה
    07/10/2009

שלום,

לפני כשנה נכנסתי להריון הראשון, ובשבוע ה-24 עשיתי הפסקת ההריון, בשבוע 17 עשיתי חלבון עוברי, ובשבוע 20 קיבלתי תשובה שיש חשש לטיסמונת דאון, שלחו אותי לדיקור מי שפיר, את התוצאות קיבלתי רק בשבוע 24 ואמרו שזה 100% דאון, אז הפסקתי את ההריון, אחרי כחצי שנה נכנסתי שוב להריון השני, ובשבוע ה-6 קרה לי הפלה טבעית, לאחר מכן ניכנסתי להריון שוב חודש אחרי הפלה, וההריון השלישי עבר לי מאוד קשה, כל פעם היתי מדממת והיתי מוצאת ת'צמי במיון, ובשבוע 16 שוב קרה לי הפלה טבעית. בבית חולים אחרי גרידה היתי מאושפזת שבוע ימים כי היה לי גם זיהום, ואמרו לי שבגלל הזיהום אני צריכה לחכות עם ההריון הבאה.... .

כרגע אני חודש וחצי אחרי הפלה, אני מאוד רוצה לנסות שוב להכנס להריון, עשיתי כל הבדיקות והבדיקות יצאו תקינות, האם יש צורך בכל זאת להמתין קצת או שאני יכולה לתת עוד צ'אנס ולנסון שוב???

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: חנה

פרופ' שבח פרידלר
    07/10/2009

הגיוני לחכות עוד חודש ואז לנסות להרות שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה

דנית
    10/10/2009

היי , גם אני עברתי הפלה רציתי לדעת אם את סובלת ממשהו שגורם להריון לא תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו