מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון חודש אחרי הפלה (האם זה מומלץ)חנה07/10/2009
שלום,
לפני כשנה נכנסתי להריון הראשון, ובשבוע ה-24 עשיתי הפסקת ההריון, בשבוע 17 עשיתי חלבון עוברי, ובשבוע 20 קיבלתי תשובה שיש חשש לטיסמונת דאון, שלחו אותי לדיקור מי שפיר, את התוצאות קיבלתי רק בשבוע 24 ואמרו שזה 100% דאון, אז הפסקתי את ההריון, אחרי כחצי שנה נכנסתי שוב להריון השני, ובשבוע ה-6 קרה לי הפלה טבעית, לאחר מכן ניכנסתי להריון שוב חודש אחרי הפלה, וההריון השלישי עבר לי מאוד קשה, כל פעם היתי מדממת והיתי מוצאת ת'צמי במיון, ובשבוע 16 שוב קרה לי הפלה טבעית. בבית חולים אחרי גרידה היתי מאושפזת שבוע ימים כי היה לי גם זיהום, ואמרו לי שבגלל הזיהום אני צריכה לחכות עם ההריון הבאה.... .
כרגע אני חודש וחצי אחרי הפלה, אני מאוד רוצה לנסות שוב להכנס להריון, עשיתי כל הבדיקות והבדיקות יצאו תקינות, האם יש צורך בכל זאת להמתין קצת או שאני יכולה לתת עוד צ'אנס ולנסון שוב???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: חנה
פרופ' שבח פרידלר07/10/2009הגיוני לחכות עוד חודש ואז לנסות להרות שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
דנית10/10/2009היי , גם אני עברתי הפלה רציתי לדעת אם את סובלת ממשהו שגורם להריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)